Ons inseminatietarief is scherper dan dat van de concurrentie. Als we één koe komen insemineren bespaart u € 2,85 en bij elke volgende koe nog eens € 0,62 .  Wij kunnen ons dit veroorloven ondanks dat onze rondes nog minder efficiënt zijn. We hebben geen duur kantoor nodig en geen dure installaties, maar alleen auto’s met vaten en rietjes. Belangrijker is nog dat we bewust niet doen aan luxe marketing en promotie. Denk aan bladen, shows, beurzen en open dagen.  


Voorwaarde is wel dat de administratie volledig is geautomatiseerd en foutloos verloopt. Wij hebben zelf de computerprogramma’s geschreven met een aantal vernieuwingen, die in de praktijk goed blijken te werken. Dit scheelt zoveel tijd dat andere inseminatiediensten nu interesse tonen.

 

Door ons efficiente voorraadsysteem is het opslagtarief voor speciaal gereserveerd sperma bij ons slechts eenmalig € 2,60 en daarmee bijna de helft van dat bij de concurrentie.

 

Heeft u een eigen vat dan rekenen wij € 2,60 opslag per inseminatie van een rietje uit uw vat. Wij missen in dit geval onze marge op het rietje en ons extra scherpe inseminatietarief is dan niet voldoende om de kosten te dekken.

gallery/attachments-Image-scannen_maurice_en_joop_11-01-08_3